Over Bandenservice Numansdorp

Welkom bij Bandenservice Numansdorp. Peter Kuipers is inmiddels een vertrouwd gezicht in de Hoeksche Waard (Strijen, Oud-Beijerland, Klaaswaal en Numansdorp etc.). Onze klantenkring is dan ook in de afgelopen jaren flink gegroeid. Van particulieren tot veel bedrijven die op kosten willen besparen of zekerheid willen als het gaat om het juist plaatsen van banden. Bandenservice Numansdorp levert dan ook vakmanschap, kwaliteit en een persoonlijke service.

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die niet alleen over een goede opleiding beschikken maar ook jaarlijks hun kennis verdiepen door externe cursussen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we specialist zijn op het gebied van banden en wielen. Van steekwagens, motoren, personenauto's, vrachtwagens en tractoren tot grondverzetmachines. Wij hebben altijd de juiste band, en meestal ook op voorraad. Van high-tech merkband tot uitstekende budgetband voor dagelijks gebruik.

Ook voor klein onderhoud en APK

Naast banden en velgen kunt u bij Bandenservice Numansdorp ook terecht voor klein en in een aantal gevallen zelfs groter onderhoud, uitlaten, schokdempers, trekhaken, verlagingsveren, remmen, accu's en verhuur van banden. Bovendien verzorgen we APK keuringen. Snel en goedkoop. Eventueel zelfs in combinatie met uw bandenwissel, waardoor u nooit lang hoeft te wachten.

Telefoon 0186 - 652 500
E-mail info@bandenservicenumansdorp.nl
Btw nr. NL002295632B94 
KvK 667.386.79 
Iban NL78 RABO 0312 35 82 45
   
Openingstijden  
Werkdagen 8:15 - 17:00 uur
Zaterdag Op afspraak