Schade aan velgen verleden tijd door Alloygator

Alloygator

Velgbescherming beschermt velgen en voorkomt dure reparaties. Bovendien verfraaien ze het uiterlijk van uw auto. Lichtmetalen velgen geven auto's een luxere en sportievere uitstraling. Maar daar komt abrupt een einde aan wanneer de velg net even langs de stoeprand schraapt, of door een krappe bocht in de parkeergarage. Schade behoort vanaf nu voorgoed tot het verleden door montage van velgbescherming.

Het gepatenteerde beschermingssysteem voor lichtmetalen velgen, Alloygator, zorgt voor optimale becherming en verfraaiing van uw velgen. De velgbescherming, gemaakt van sterk nylon, wordt tussen de band en velg bevestigd zodat de velg niet meer in contact kan komen met de stoeprand. De velgbeschermer valt net over de buitenzijde van de velg waardoor eventueel bestaande schades aan de velg niet meer zichtbaar zijn. Er is keuze uit 11 verschillende kleuren, waaronder grijs, zilver en zwart, maar ook opvallende kleuren om de wielen en auto een onderscheidende look te geven. Bij het wisselen van de banden (bijvoorbeeld van zomer naar winterbanden) blijft de velgbescherming intact.

Een set van 4 beschermers kost 129 euro. De montage kan ook verzorgd worden voor 75 euro. Aan de hand van de video instructie kan de velgbescherming ook zelf bevestigd worden. Met behulp van enige voertuigkennis, een goede krik, kniptang, kunststof hamer, bandenpomp en drukmeter is de montage in ongeveer een uur gereed.
Voor configuratie op jouw auto ga naar:  http://alloygator.nl/fitting/